Frequently Asked Questions (FAQ)

Retourneren

Geen probleem! Als je toch niet tevreden bent met een product, of het artikel komt beschadigd aan, is het mogelijk het te ruilen of te retourneren. Het product moet dan wel aan enkele voorwaarden voldoen, afhankelijk van de reden van retourneren.

Is het product kapot of beschadigd?

 1. Laat het ons binnen 48 uur weten via info@serabent.nl met begeleidend schrijven en foto’s van de beschadiging(en).
 2. Retourneer het artikel binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met ons retourformulier.
 3. Het product moet bij ons aangeschaft zijn.
 4. Neem bij retourneren in de groothandel altijd de kassabon of factuur mee en vul het retourformulier in voor snelle afhandeling.
 5. Voor het retourneren van producten via de pakketdiensten worden handlingskosten van € 2,78 excl. BTW gerekend.

Niets mis met het product, maar toch op zoek naar iets anders?

 1. Stuur of breng jouw artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour met het retourformulier.
 2. Kom je het product retourneren in de groothandel? Neem dan altijd je kassabon of factuur mee en vul het retourformulier in voor snelle afhandeling.
 3. Het product moet bij ons aangeschaft zijn.
 4. Het product moet ongeopend en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden (tevens vrij van prijzen/stickers).
 5. Voor het retourneren van producten via de pakketdiensten worden handlingskosten van € 2,78 excl. BTW gerekend. In alle gevallen geldt dat medicijnen en afgeprijsde artikelen niet retour genomen kunnen worden!

Natuurlijk is het mogelijk zowel producten uit de groothandel als uit de webshop te retourneren. Voor meer vragen over ruilen of retourneren kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@serabent.nl of via ons contactformulier.

Naast een ruim assortiment bieden wij onze klanten ook graag verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen. Iedere betaalmogelijkheid is bij zooplus vrij van extra kosten.

Betalen kan via:

 • iDEAL
 • Bancontact
 • Credit card
 • PayPal
 • Visa
 • Apple Pay

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaard. Uw persoonlijke gegevens (zoals uw naam, adres, bankrekening en credit card gegevens) wordten beschermd door het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in combinatie met een 128-bit encryptie. Deze technologie zorgt voor een maximale veiligheid en wordt daarom, bijvoorbeeld, gebruikt door banken om de veiligheid van persoonlijke gegevens tijdens online bankieren te garanderen. Al onze betaalmogelijkheden zijn op deze manier volledig beveiligd.

Levertijd

De pakketten komen doorgaans na 1 – 3 werkdagen aan. Dit geldt vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is.