Algemene voorwaarden van stoer en sober woonaccessoires.
Website: www.stoerensoberwoonaccessoires.nl
Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen bij stoer en sober woonaccessoires. De voorwaarden staan integraal op onze website stoerensoberwoonaccessoires.nl. Indien u bij mij een bestelling doet, of iets koopt bij mij aan huis gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
Bestellen via de webshop
Na uw bestelling ontvangt u van mij een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Tevens ontvangt u van mij na verzending de track & trace code, waarmee u uw pakket kunt volgen
Bestellen via marktplaats of Facebook
Na uw bestelling ontvangt u van mij bevestiging via marktplaats of Facebook. . Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Tevens ontvangt u van mij na verzending de track & trace code, waarmee u uw pakket kunt volgen
Betaling
De betaling geschiedt met IDEAL in Nederland en Bancontact in België, vooruitbetaling per bank, contant bij afhalen of met een tikkie.
De artikelen zijn geprijsd in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Levering
Als de betaling bij mij binnen is, zorg ik voor zo spoedig mogelijke verzending. Ik zal uw bestelling met uiterste zorg inpakken. Ik gebruik hiervoor zoveel mogelijk gebruikt verpakkingsmateriaal om het milieu te sparen. Risico van verzending zijn voor de koper. Ik vind het altijd fijn om te horen of uw bestelling goed is aangekomen en dat u tevreden bent over uw aankoop.
Verzending
Verzending via DPD
Kosten verzending
Pakket: 0 – 10 kg € 5,60 binnen Nederland
Pakket: 0 – 10 kg €12,25 naar België
U kunt uw bestelling ook laten bezorgen bij een pickup parcelshop van DPD. Hiervoor gelden afwijkende verzendkosten.
Indien u uw bestelling wilt afhalen, of u heeft iets in de webshop gezien wat u liever eerst in het echt wil bekijken, neem dan even contact met mij op om een afspraak te maken. Telefoonnummer: 0615027451
Bij afhalen betaling contant of met een tikkie.
U bent van harte welkom!

Retourneren of ruilen
Stoer en sobere woonaccessoires zijn over het algemeen gebruiksgoederen geweest. Dit betekent dat gebruikssporen en reparaties normaal zijn. Dit geef ik door foto’s en omschrijving zo duidelijk mogelijk aan. Kleuren op foto’s kunnen afwijken van het origineel. Mocht het voorkomen dat een artikel niet aan uw verwachting voldoet, dan mag u het artikel binnen 7 dagen retourneren. Bij het retourneren of ruilen, neemt u binnen 2 dagen na ontvangst van het artikel contact met mij op via serabent@hotmail.com met vermelding van de reden van retourneren, of telefonisch 0615027451. Vergeet niet het banknummer te vermelden waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken.
Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden. Verzendkosten zijn voor uw rekening.
Aansprakelijkheid
Stoer en sobere woonaccessoires zijn over het algemeen gebruiksgoederen geweest. Dit betekent dat gebruikssporen en reparaties normaal zijn.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel. De maximale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende artikel hebt betaald. Bij bezoek aan Stoer en sober woonaccessoires geldt de aansprakelijkheid geregeld in mijn Aansprakelijkheid Verzekering Bedrijven.
Inschrijving KvK: 18067500 d.d. 25-6-2002
BTW nummer: NL001308391B63
Adres:
Wommelgemhof 16
4826GV Breda
Telefoonnummer: 0615027451
Website:
stoerensoberwoonaccessoires.nl
stoerensober.be
Email:
serabent@hotmail.com